Obezitológiai kivizsgálás

Tegye meg az első lépést a komplex mozgásterápián és dietetikai programon alapuló
orvosi fogyókúra megkezdéséhez kényelmesen, otthonról!
online obezitológiai konzultáció fogyókúra elhízás

Online obezitológiai konzultáció

Szóban szeretne tanácsot kérni egy szakértőtől? Jelentkezzen most!

Már régóta küzd súlyfelesleggel, mindent kipróbált? Sikertelen fogyókúra után akár még jobban visszahízott? Lehet, hogy életmódbeli problémák mellett hormonális okai is vannak a problémájának? Beszélgessen szakértőnkkel!

  • Milyen eredményre számíthat, ha orvosi segítséggel és komplex testsúlycsökkentő programjainkkal kezd fogyókúrába?
  • Milyen lehetősége van az év bármely szakában végezhető testmozgásra és diétás étkezésre?
  • Hogyan tudja elkerülni, hogy a programok elvégzése után még több súlyfeleslegre tegyen szert?

Ezekre és egyéb kérdéseire is választ kaphat!

Miben tudunk segíteni?

Szakértőnk, dr. Halmy Eszter, elhízástudományi szakértő 15 perces online konzultáció keretében válaszol kérdéseire és célzott kérdéseken keresztül felméri az egészségi állapotát, ami az első lépés a komplex mozgásterápián és dietetikai programon alapuló orvosi fogyókúra megkezdéséhez.
Tegye meg a testsúlycsökkentéshez vezető első lépéseket kényelmesen, otthonról!

Az online konzultáció díja, menete, technikai követelmények

Az online konzultáció díja 5 990 Ft

Regisztrációja után kollégánk előzetes időpont-egyeztetéshez visszahívja Önt. Ezután a megadott e-mail címére értesítést küldünk, amelyben szereplő bankszámlaszámra átutalhatja a konzultációs díjat. Az összeg jóváírása után visszaigazoló emailt kap, ami magában foglalja a videóchat alapú online konzultáció linkjét.
A konzultációhoz kapcsolódóan Önnek semmilyen programot nem kell letöltenie, elegendő, ha a megadott linkre kattint, ami alapján létrejön az automatikus csatlakozás (amennyiben az Ön gépének hang- és kamera beállításai engedélyezik a kommunikációt).

Személyes obezitológiai kivizsgálás

Teljeskörű kivizsgálást szeretne? Vegyen részt komplex obezitológiai vizsgálatunkon!

Elhatározta, hogy változtat az életén és ehhez azonnal meg akarja tenni az első lépéseket? Jobban bízik az orvosi hátterű szolgáltatásokban, mint a hagyományos fogyókúrák sokszor alaptalan ígéreteiben? Kímélő mozgásformát és olyan módszert keres, amivel biztosan eléri célját?
Lépjen kapcsolatba velünk!

Súlyproblémájának okára kíváncsi? Mielőbb tudomást akar szerezni az esetlegesen már kialakulóban levő betegségeiről, hogy megelőzhesse azokat? Már diagnosztizált betegségének kezeléséhez van szüksége testsúlyának csökkentésére?
Kérje szakértő csapatunk segítségét!

Mi történik a személyes kivizsgálás során?

A teljeskörű kivizsgálás első lépéseként el kell mennie egy labordiagnosztikai vizsgálatra.
A laboreredmények alapján obezitológus és szakorvos kollégánk, a két, egyenként 30-30 perces személyes obezitológiai konzultáció és kivizsgálás keretében értékeli az Ön egészségi állapotát, amihez kapcsolódóan megmérik testsúlyát, testmagasságát, haskörfogatát, valamint testösszetételét. Az így kapott információk és kórtörténete alapján segítenek a probléma okának felderítésében, felvázolják a lehetséges következményeket, megválaszolják kérdéseit. Szükség esetén javaslatot tesznek egyéb vizsgálatok elvégzésére (pl. kardiológiai és/vagy endokrinológiai kivizsgálás, alvásvizsgálat, stb.), majd az eredményektől függően személyre szabott kezelési tervet állítanak össze az Ön számára.

A személyes kivizsgálás menete, díja

A két, egyenként 30-30 perces személyes obezitológiai konzultáció és kivizsgálás, a számítógépes étrend-elemzés és étrend-tervezés (mintaétrend) díja összesen 49 900 Ft, amely nem tartalmazza az Ön által bármely laborban megrendelhető célzott labor-diagnosztika árát.
Regisztrációja után kollégánk előzetes időpont-egyeztetéshez visszahívja Önt, majd a megadott e-mail címére értesítést küldünk, amelyben szereplő bankszámlaszámra átutalhatja a konzultációs díjat. Az összeg jóváírása után visszaigazoló emailt kap, ami tartalmazza a személyes kivizsgálás pontos helyét és időpontját.

A komplex obezitológiai szolgáltatáscsomagjaink megvásárlása esetében a személyes kivizsgálás díját azok árába beszámítjuk, így Önnek nem kell többet fizetnie, mint a honlapon feltüntetett csomagár!

személyes obezitológiai konzultáció

OBEZITOLÓGIAI KonzultációrA JELENTKEZEM!