Mi a csomagjaink célja?

A komplex szolgáltatáscsomagok célja, hogy ügyfeleink személyre szabott formában, egészségkárosodás nélkül és orvosi felügyelet mellett érhessenek el olyan jelentős testsúlycsökkenést, amelynek segítségével:

  • megelőzhetik krónikus betegségek kialakulását, illetve azok későbbi kockázatos és drága kezelését,
  • már kialakult egészségügyi problémákat enyhíthetnek vagy elkerülhetik azok komolyabbra fordulását,
  • súlyosabb betegségek esetén szükséges műtétek, kezelések elvégzésének akadályát megszüntethetik.

Komplex obezitológiai programok

6 hetes intenzív testsúlycsökkentő és betegség-megelőző program

  • túlsúlyos felnőtteknek, akik csak kisebb súlytöbblettel rendelkeznek
  • 25-30 kg/m2 BMI között
  • férfiaknál 102 cm, nőknél 88 cm haskörfogat alatt

12 hetes intenzív testsúlycsökkentő és elhízás-menedzsment program

  • elhízott felnőtteknek, akik jelentős súlytöbblettel rendelkeznek
  • 30 kg/m2 BMI felett
  • férfiaknál 102 cm, nőknél 88 cm haskörfogat felett

Nem tudja melyik programot válassza? Segítünk a döntésben!
Számolja ki BMI-jét!

Testsúly (kg) :

Magasság (m, pl. 1,75) :

BMI:

Ha a kapott érték 25-30 között van, a 6 hetes programot javasoljuk. Amennyiben 30 feletti értéket számolt, a 12 hetes programot ajánljuk.

Milyen lépésekből áll a folyamat?

1. Állapotfelmérés

A kezelést megelőzően az ügyfél aktuális állapotának, családi és kórtörténetének felmérését célzó, illetve a megfelelő kezelési terv összeállításához nélkülözhetetlen egészségügyi szolgáltatásokat nyújtunk. A sztenderd labordiagnosztikát követően obezitológiai és dietetikai konzultáció, valamint testösszetétel-mérés következik. Amennyiben szükséges (pl. kontraindikációk meghatározása érdekében), akkor ezután egyéb szakorvosi vizsgálatok kerülnek elvégzésre (pl. kardiológia, endokrinológia, alvásvizsgálat, stb.).

2. Testsúlycsökkentés

Az előzetes állapotfelmérés után személyre szabott, 6 vagy 12 hetes kezelési terv alapján történik a testsúlycsökkentés. A program két alappillére az INFRATRAINER mozgásterápia (heti 3 alkalommal 50 perc „infra-kerékpár” tekerés) és a dietetikai terv szerinti étkezés, amelyek együttes betartásával rövid idő alatt lehet jelentős testsúlycsökkenést elérni. A folyamat során kéthetes időközönként, az ügyfél által vezetett táplálkozási és aktivitási napló, illetve testsúlymérés alapján, online formában kerül sor az eredmények nyomonkövetésére, értékelésére, a kitartó munka pszichés támogatására.

3. Utánkövetés

A program teljesítése utáni egészségügyi vizsgálatokon (obezitológiai konzultáció és testösszetétel-mérés, labordiagnosztika) a szakemberek először összehasonlítják a testsúlycsökkentést megelőző és azt követő adatokat, majd erre építve egyéni életmód-tanácsadás keretében tesznek javaslatot az elért eredmények fenntartását biztosító további teendőkre (kisebb intenzitású testmozgás, étkezési ajánlás). Az ügyfelek a kezelési program során és azután is saját online felhasználói fiókjukban követhetik nyomon egészségügyi, illetve egyéb adataikat, dokumentumaikat, valamint a folyamat lépéseit.